ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:

Πωλήσεις Κατοικιών

Συμπληρώνοντας τριάντα χρόνια στο τομέα της κατασκευής και πώλησης ακινήτων, η ΙΩΝΙΚΗ ΑΤΕΚΕ έχει σήμερα να παρουσιάσει ένα πλήρες ιστορικό πωλήσεων το οποίο αριθμεί 24 έργα. Όλα αφορούν πολυτελής κατασκευές κυρίως στα βόρεια προάστια της Αθήνας, καθώς και κάποιες εξοχικές κατοικίες σε νησιά και παραθαλάσσιες περιοχές. Πιο συγκεκριμένα οι περιοχές στις οποίες έχουμε δραστηριοποιηθεί είναι : Μελίσσια, Κηφισιά, Ερυθραία, Χαλάνδρι, Ηράκλειο, Ψυχικό, Βαρυμπόμπη, Θρακομακεδόνες.

Σήμερα η εταιρία έχει ολοκληρωμένα και προς πώληση διαμερίσματα (80m2 έως 148m2) στα συγκροτήματα σύγχρονων κατοικιών με πισίνα Ελαία & Ελαία Junior στα Μελίσσια.

Η επαγγελματική ευσυνειδησία, η αξιοπιστία, η άριστη τεχνογνωσία του προσωπικού, οι υψηλές προδιαγραφές και η ποιότητα της κατασκευής συνδυασμένη με σύγχρονη αισθητική, αποτελούν πλέον βασικές αρχές για την Ιωνική. Στόχος μας η δημιουργία κτιρίων κατασκευαστικά, λειτουργικά και αισθητικά, άρτιων.

 

Πωλήσεις Κατοικιών: ΕΛΑΙΑ, Μελίσσια

Μελίσσια: Σκιάθου & Ζωοδόχου Πηγής

Το συγκρότημα αποτελείται από 8 κτίρια. Στο σύνολο τους τα κτίρια είναι αυτόνομα και κάθε όροφος αποτελείται από δυο διαμερίσματα, διαμπερή και πλήρως ανεξάρτητα (χωρίς μεσοτοιχία). Κάποια από τα χαρακτηριστικά όλων των διαμερισμάτων είναι τα δρύινα πατώματα διπλής επιστρώσεως σε όλους τους χώρους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΙΑ

 

Πωλήσεις Κατοικιών: ΕΛΑΙΑ Junior, Μελίσσια

Μελίσσια: Σκιάθου, Συν. Φρίζη & Ζωοδόχου Πηγής

Το συγκρότημα βρίσκεται επί των οδών Σκιάθου & Συνταγματάρχου Φρίζη. Το κάθε κτίριο αποτελείται από έξι διαμερίσματα, δύο σε κάθε όροφο, διαμπερή και πλήρως ανεξάρτητα (χωρίς μεσοτοιχία). Κάποια από τα χαρακτηριστικά όλων των διαμερισμάτων είναι τα δρύινα πατώματα διπλής επιστρώσεως σε όλους τους χώρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΙΑ JUNIOR

 

Τμήμα Πωλήσεων Κατοικιών:

Αντώνιος Πρίφτης: 6979446123
Δημήτρης Πρίφτης: 6947432669

E-mail: sales@ionikiateke.gr